Αρχική » Τρόποι Πληρωμής

Το GN Technologies σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

Με αντικαταβολή.

Μπορείτε να παραγγείλετε on-line τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε το μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε.

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express).

Οι συναλλαγές στο e-shop μας πραγματοποιούνται, μέσω της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Εθνικής τράπεζας με απόλυτη ασφάλεια. Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα. Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, παρά μόνο ζητούνται κατά την διάρκεια της πληρωμής.

Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα. Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε στο e-shop μας τα προϊόντα που επιθυμείτε και στη συνέχεια να τα παραλάβετε από το κατάστημα μας, εφόσον έχετε ενημερωθεί με e-mail για το χρόνο παραλαβής τους. Για λόγους ασφαλείας, οι παραγγελίες που έχουν προπληρωθεί με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, παραλαμβάνονται αποκλειστικά από τον κάτοχο της κάρτας και με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Οι παραγγελίες που δεν έχουν εξοφληθεί στο e-shop, θα ισχύουν για 7 ημέρες και μετά θα ακυρώνονται.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:         

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR47-0171-4240-0064-2414-7101-666  Όνομα Δικαιούχου: GN Technologies Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.

ΕΘΝΙΚΗ:    IBAN GR62-0110-2710-0000-2710-0369-001  Όνομα Δικαιούχου: GN Technologies Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.