Αρχική » Τρόποι Αποστολής

Χρόνος παράδοσης

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με Courier (SPEEDEX). Η επιλογή του τρόπου γίνεται και με απόφαση του πελάτης εφόσον επιθυμεί τρόπο αποστολής με δικά του μέσα, οπότε και πρέπει να επικοινωνεί τηλεφωνικά με το κατάστημα. Οι παραγγελίες για προϊόντα με την ένδειξη «Διαθέσιμο», δρομολογούνται προς παράδοση την επόμενη εργάσιμη και εκτελούνται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Σε περίπτωση που ένα προϊόν είναι ογκώδες η παράδοση γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρίας εντός τεσσάρων (4) έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών, αλλά ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και μετά πριν την πάροδο της προθεσμίας. Η εταιρία όμως υποχρεούται να ενημερώσει με την αποδοχή της παραγγελίας τον πελάτη για την τυχόν καθυστέρηση της παράδοσης εξαιτίας του λόγου αυτού.

Η παράδοση των προϊόντων κατόπιν παραγγελίας και των προϊόντων προς απομακρυσμένες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές περιοχές) γίνεται εντός τεσσάρων (4) έως δέκα (10) εργάσιμων ημερών, αλλά ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και μετά πριν την πάροδο της προθεσμίας. Η εταιρία όμως υποχρεούται να ενημερώσει με την αποδοχή της παραγγελίας τον πελάτη για την τυχόν καθυστέρηση της παράδοσης εξαιτίας του λόγου αυτού.

 

Αποστολή Πανελλαδικά

Η παραγγελία αποστέλλεται απευθείας από την έδρα μας (Σκάλα Ωρωπού) στον τελικό πελάτη. 

Ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται για την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας του, όχι όμως για την ώρα παράδοσης, καθώς τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται μέσω courrier και δεν είναι δυνατή η προκαθορισμένη ώρα παράδοσης. Σε αντίθετη περίπτωση, ο πελάτης μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του από οποιοδήποτε κατάστημα Courier της προτίμησής του. Τα ελάχιστα μεταφορικά έξοδα είναι 3,50€ και αφορά αποστολές προϊόντων σε όλη την ελληνική επικράτεια εξαιρουμένων των δυσπρόσιτων περιοχών και των νήσων. Για αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές ή νησιά, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνεί τηλεφωνικά όπου και θα ενημερώνεται για τυχούσα αύξηση στο κόστος αποστολής.

Σε περίπτωση που ένα προϊόν είναι ογκώδες, παραδίδεται μέσω μεταφορικής εταιρίας στο πεζοδρόμιο και εφόσον η διεύθυνση παράδοσης αφορά κεντρικό σημείο. Σε περίπτωση που το σημείο δεν είναι κεντρικό, η παράδοση γίνεται μέχρι το πλησιέστερο πρακτορείο μεταφορικής εταιρίας. Εάν ο πελάτης επιθυμεί να γίνει η παράδοση στο χώρο του (δυσπρόσιτη ή μη κεντρική περιοχή), τότε επιβαρύνεται τα μεταφορικά που θα προκύψουν από την εκάστοτε μεταφορική εταιρία.

Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά, ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται για το ακριβές κόστος μεταφορικών της παραγγελίας του.